مک دونالد اخیراً دست به افتتاح رستورانی در استرالیا زده که فقط سیبزمینی سرخ کرده به مشتریان عرضه میکند.
مک دونالد یکی از بزرگترین رستورانهای غذای آماده (فست فود) عرضه کننده همبرگر است که با جذب روزانه 68 میلیون مشتری در 119 کشور دنیا از طریق 36 هزار و 535 شعبه شهرت جهانی یافته است. این رستوران که اولین بار در کالیفرنیای آمریکا فعالیت خود را آغاز کرد، شهرت بینالمللی خود را مدیون ساندویچهای همبرگر است. با این حال، مک دونالد به تازگی رستورانی را تنها جهت عرضه سیبزمینی سرخ کرده راهاندازی کرد.
به نظر میرسد این طرح مکدونالد نتوانسه باشد مشتریان پر و پا قرص وعلاقهمند به سیبزمینی سرخ کرده را راضی نگه دارد، چرا که این مرکز اختصاصی فروش سیبزمینی سرخ کرده صرفاً در شهر سیدنی استرالیا و تنها بین روزهای 27 می (7 خرداد) تا 29 می (9 خرداد) دایر بوده است.
"جو فینی"، مدیر شعبه استرالیا مک دونالد در این خصوص اظهار داشت: «از زمانی که درهای رستورانهای زنجیرهای مک دونالد به روی مشتریان گشوده شد، سیبزمینیهای سرخ کرده موسوم به "ماکا" محبوبیت فراوانی یافت و مکدونالد بر آن شده تا این موضوع را جشن بگیرد. به همین منظور، رستورانی با عرضه محصولاتی ویژه در استرالیا در نظر گرفته شد تا نظرات مشتریانمان در این کشور در مورد سیبزمینیهای ماکا نیز مورد بررسی قرار گیرد. بنده بیصبرانه منتظر ورود مشتریان به این رستوران و دریافت بازخوردشان نسبت به این محصولات مکدونالد هستم.»
گفته میشود مکدونالد مشتریان آمریکایی خود را فراموش نکرده و قصد دارد رستورانهای عرضهکننده سیبزمینی سرخکرده با طعم سیر را نیز به زودی در ایالت کالیفرنیا افتتاح کند.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیانثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
برگر طلایی برای اولین بار در اصفهان با استفاده از گوشت خالص و روغن ارده کنجد جهت برگرهای خود موفق به دریافت گواهینامه تایید سلامت از شرکت طوبای سلامت گردیده و افتخار عرضه ی برگرهای سالم را دارد.